Alles over haarimplantatie

Haarimplantatie is dé oplossing

Tel je iedere ochtend je uitgevallen haren op je kussen? Staar je iedere dag naar je wijkende haargrens? Mannen lijden door haarverlies. Haaruitval is extreem vervelend en de meeste mannen krijgen er vroeg of laat helaas mee te maken. Gelukkig hoef je anno nu niet te blijven piekeren. Er is namelijk een oplossing. Een blijvende oplossing die tegenwoordig ook nog eens betaalbaar is. Dat is de FUE haartransplantatie in Turkije.

Gecertificeerde dokter

Lid van het gerenommeerde International Society of Hair Restoration (ISHR)

Consult in Houten €??

Je weet dan precies hoeveel grafts er nodig zijn, wat de kosten zijn en krijgt antwoorden op al je vragen!

Betaalbare oplossingen

Maar een FUE haartransplantatie is toch vreselijk duur?  We kunnen wel stellen dat er een regelrechte PRIJSDOORBRAAK is. Dankzij de val van de Turkse Lira en het goedkopere arbeidsloon heb je voor hetzelfde geld, veel meer waar voor je geld.

Wist je dat in de meeste Nederlandse klinieken minimaal 6000 euro betaald? Vergelijk dat eens met onze 5* VIP-behandeling in Istanboel: 3000 grafts voor 2.095 euro all-in. U bespaart: 6000-2.095 = bijna 4000 euro!

Doet een haartransplantatie pijn?

Een beetje, maar veel minder dan vroeger. Dankzij nieuwe technieken gaat de behandeling tegenwoordig veel sneller. Wist je dat je nu vaak na een paar uurtjes klaar bent? Dat betekent: er is nu veel minder verdoving nodig en dus nauwelijks pijn. ~Wat onze klanten zeggen? De meeste mannen vertellen ons dat het ze 100% meeviel!

Veel goedkoper

Behalve dat u bij ons letterlijk duizenden euro’s goedkoper uit bent dan in Nederland, is de FUE minstens zo goed.

Consult in Houten €??

In 2019 is er weer een Consult in Houten

Kom ook naar het consult

Gesprek met de dokter, antwoord op al je vragen, prijsopgave en korting op de behandeling

Onze voordelen